خراسان/ آیا شما هم در میان خانواده و دوستان‌تان آدم‌های خودشیفته‌ای دارید که روی اعصاب‌تان راه می‌روند و در عین حال نمی‌شود آن‌ها را کنار بگذارید. عوامل و شرایط مختلفی باعث شکل‌گیری انواع مختلف شخصیت‌های خودشیفته می‌شود و برای مقابله با این افراد، راهکارهای زیادی وجود دارد. اما آن راهکارها چیست؟
فرد خودشیفته را شناسایی کن| باید بدانید بسیاری از آدم‌ها مقداری خودشیفتگی دارند، اما لزوما شخصیتی خودشیفته ندارند. فرد خودشیفته از حس همدلی بی‌بهره است. مهم‌ترین عاملی که نشان می‌دهد قضیه فراتر از توجه بیش‌ازحد به خود است، این است که فرد نمی‌تواند از زاویه‌ دید دیگران به اتفاقات نگاه  و احساسات آن ها را درک کند.
هم‌ذات‌پنداری کن| این را بدانید که با‌ وجود اعتمادبه‌نفسی که خودشیفته‌ها در ظاهر به‌نمایش می‌گذارند، در اعماق وجودشان خبری از اعتماد به‌ نفس نیست. خودشیفته درکی از عشق بی‌قیدوشرط ندارد. آن ها هرکاری را برای منفعت خودشان می‌کنند و هم‌ذات‌پنداری ساده‌تر می‌شود اگر همیشه به خودتان یادآوری کنید این رفتار ناشی از انزجار درونی فرد از خودش و احساس همیشگی کامل‌نبودن است.
لبخند بزن| اگر نمی‌توانید از فرد خودشیفته دوری کنید و درعین‌حال نمی‌توانید به‌اندازه‌ ‌لازم از آن ها تعریف ‌و تمجید کنید، بهترین گزینه سکوت است. البته سکوت موجب نمی‌شود ارزش‌تان در چشم فرد خودشیفته بیشتر شود، اما دست‌کم حسی از تایید را منتقل می‌کند. با لبخندزدن و تکان‌دادن سر، اندکی توجه به آن ها نشان می‌دهید، بدون این‌که خودتان را بیشتر درگیر کنید.منبع: chetor

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar